Teamleader Informer koppeling

Verkoopfacturen vanuit Teamleader worden overgeheveld als verkoopfacturen in InformerOnline
Probeer 30 dagen gratis
Daarna 12 per maand

Bespaar veel tijd

Geen handmatig werk meer nodig. Houd tijd over voor belangrijkere zaken.

Maak minder fouten

Door een geautomatiseerde koppeling te gebruiken heb je een voorspelbaar resultaat in je boekhouding.

Real-time synchronisatie

Binnen een uur je boekhouding bijgewerkt. Onze koppelingen zijn real-time en zorgen voor een actuele boekhouding.

Betrouwbaar en snel

Onze koppelingen zijn betrouwbaar en blijven up-to-date.

Hoe werkt deze koppeling?

Met InformerOnline kunnen ZZP’ers en ondernemers in het kleinbedrijf eenvoudig en snel zelf online boekhouden. Stuur verkoopfacturen, maak foto’s van bonnetjes en laat de administratie verwerken door onze robots. Vervolgens stuur je de btw aangifte en iDEAL betaling zelf direct naar de Belastingdienst.

Welke voordelen levert InformerOnline op?

  • Directe btw-aangifte + iDEAL betaalmogelijkheid naar de Belastingdienst.
  • Zekerheid over je data: Keurmerk Zeker-OnLine, Keurmerk Betrouwbaar Boekhouden.
  • Dankzij het keurmerk Zeker-OnLine, ontwikkeld i.s.m. de Belastingdienst, weet je dat het boekhoudpakket veilig en betrouwbaar is.

Waarom InformerOnline integreren met Teamleader?

  • Deze integratie is volledig automatisch. De synchronisatie loopt ieder kwartier waardoor je boekhouden nagenoeg real-time is bijgewerkt. Als accountant heb je dan ook een actueel beeld van je cliënt.
  • Teamleader contacten en bedrijven worden automatisch gesynchroniseerd als contact in InformerOnline.
  • BTW tarieven kunnen worden gekoppeld aan verschillende grootboekrekeningen in InformerOnline.
  • Facturen uit Teamleader worden geboekt als facturen in InformerOnline.
  • Met onze Aflettermodule voor Teamleader behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd. Wanneer een factuur in InformerOnline is betaald, krijgt de bijbehorende factuur in Teamleader de status ‘Betaald’. In combinatie met de bestaande bankkoppelingen in InformerOnline krijg je een volledig gesloten en geautomatiseerde facturatie.
  • Daarnaast kan er een eenmalige export worden uitgevoerd om bestaande Teamleader facturen naar InformerOnline te synchroniseren. Dit kan vanaf het begin van een maand, dit boekjaar of vanaf het begin van een kwartaal. Ook worden relaties en grootboekrekeningen automatisch gesynchroniseerd.

SupportPrijzen

De proefperiode bedraagt 30 dagen, daarna kost de koppeling 12 euro per administratie per maand (of 120 euro per jaar - 2 maanden korting bij een jaarlicentie).Accounts

Om deze koppeling te kunnen gebruiken heb je een account nodig van onderstaande softwarepakketten. Teamleader Informer koppeling

Screenshots

Wat zeggen onze gebruikers?

"Bij het zoeken naar een goede integratie partner is er eigenlijk maar een ding wat iedereen in deze partij wil vinden; betrouwbaarheid. Ik heb Combidesk diverse keren uiteenlopende projecten toevertrouwd en deze hebben ze naar volledige tevredenheid succesvol opgeleverd."

- Wouter Smidt, Finance & Control Consultant bij Mazars

"Voor diverse cliënten van ons kantoor maken wij, naar volle tevredenheid, gebruik van de koppeling (Moneybird-Twinfield) van Combidesk."

- Remko Juffer AA, Accountant / Mede-eigenaar bij Schrey & Juffer Accountants en Adviseurs

"Bij het zoeken naar een goede integratie partner is er eigenlijk maar een ding wat iedereen in deze partij wil vinden; betrouwbaarheid. Ik heb Combidesk diverse keren uiteenlopende projecten toevertrouwd en deze hebben ze naar volledige tevredenheid succesvol opgeleverd."

- Wouter Smidt, Finance & Control Consultant bij Mazars

Deze kantoren gingen je voor