Teamleader e-Boekhouden koppeling

Verkoopfacturen vanuit Teamleader worden overgeheveld als verkoopfacturen in e-Boekhouden.nl.
Probeer 30 dagen gratis
Daarna 12 per maand

Bespaar veel tijd

Geen handmatig werk meer nodig. Houd tijd over voor belangrijkere zaken.

Maak minder fouten

Door een geautomatiseerde koppeling te gebruiken heb je een voorspelbaar resultaat in je boekhouding.

Real-time synchronisatie

Binnen een uur je boekhouding bijgewerkt. Onze koppelingen zijn real-time en zorgen voor een actuele boekhouding.

Betrouwbaar en snel

Onze koppelingen zijn betrouwbaar en blijven up-to-date.

Hoe werkt deze koppeling?

e-Boekhouden.nl heeft alles in huis om eenvoudig en snel de boekhouding te doen. Het boekhoudpakket is geschikt voor iedere ondernemer, groot of klein, in iedere branche. Bespaar tijd met handige functies zoals bankkoppelingen, scan & herken, urenregistratie én btw-aangifte.

Welke voordelen levert e-Boekhouden.nl op?

  • Eenvoudig online boekhouden en factureren; alles in één pakket
  • Gratis, uitstekende ondersteuning (beoordeeld met een 9+)
  • Automatiseer de boekhouding nog verder door diverse handige (bank)koppelingen ​ Nog geen e-Boekhouden.nl account? Klik hier om het gratis uit te proberen.

Waarom e-Boekhouden.nl integreren met Teamleader?

  • Deze integratie is volledig automatisch. De synchronisatie loopt ieder kwartier waardoor je boekhouden nagenoeg real-time is bijgewerkt. Als accountant heb je dan ook een actueel beeld van je cliënt.
  • Teamleader contacten en bedrijven worden automatisch gesynchroniseerd als debiteur naar e-Boekhouden.nl.
  • BTW tarieven kunnen worden gekoppeld aan verschillende grootboekrekeningen in e-Boekhouden.nl.
  • Facturen uit Teamleader worden geboekt als mutatie in e-Boekhouden.nl.
  • Met onze Aflettermodule voor Teamleader behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd. Wanneer een mutatie in e-Boekhouden.nl is betaald, krijgt de bijbehorende factuur in Teamleader de status ‘Betaald’. In combinatie met de bestaande bankkoppelingen in e-Boekhouden.nl krijg je een volledig gesloten en geautomatiseerde facturatie.
  • Daarnaast kan er een eenmalige export worden uitgevoerd om bestaande Teamleader facturen naar e-Boekhouden.nl te synchroniseren. Dit kan vanaf het begin van een maand, dit boekjaar of vanaf het begin van een kwartaal. Ook worden relaties en grootboekrekeningen automatisch gesynchroniseerd. ​

SupportPrijzen

De proefperiode bedraagt 30 dagen, daarna kost de koppeling 12 euro per administratie per maand (of 120 euro per jaar - 2 maanden korting bij een jaarlicentie).Accounts

Om deze koppeling te kunnen gebruiken heb je een account nodig van onderstaande softwarepakketten. Teamleader e-Boekhouden koppeling

Screenshots

Wat zeggen onze gebruikers?

"Bij het zoeken naar een goede integratie partner is er eigenlijk maar een ding wat iedereen in deze partij wil vinden; betrouwbaarheid. Ik heb Combidesk diverse keren uiteenlopende projecten toevertrouwd en deze hebben ze naar volledige tevredenheid succesvol opgeleverd."

- Wouter Smidt, Finance & Control Consultant bij Mazars

"Voor diverse cliënten van ons kantoor maken wij, naar volle tevredenheid, gebruik van de koppeling (Moneybird-Twinfield) van Combidesk."

- Remko Juffer AA, Accountant / Mede-eigenaar bij Schrey & Juffer Accountants en Adviseurs

"Bij het zoeken naar een goede integratie partner is er eigenlijk maar een ding wat iedereen in deze partij wil vinden; betrouwbaarheid. Ik heb Combidesk diverse keren uiteenlopende projecten toevertrouwd en deze hebben ze naar volledige tevredenheid succesvol opgeleverd."

- Wouter Smidt, Finance & Control Consultant bij Mazars

Deze kantoren gingen je voor