Simplicate Unit4 Multivers koppeling

Verkoopfacturen vanuit Simplicate worden overgeheveld als verkoopfacturen in Unit4 Multivers Onine
Probeer 30 dagen gratis
Daarna 18 per maand

Bespaar veel tijd

Geen handmatig werk meer nodig. Houd tijd over voor belangrijkere zaken.

Maak minder fouten

Door een geautomatiseerde koppeling te gebruiken heb je een voorspelbaar resultaat in je boekhouding.

Real-time synchronisatie

Binnen een uur je boekhouding bijgewerkt. Onze koppelingen zijn real-time en zorgen voor een actuele boekhouding.

Betrouwbaar en snel

Onze koppelingen zijn betrouwbaar en blijven up-to-date.

Hoe werkt deze koppeling?

Unit4 Bedrijfssoftware ontwikkelt al sinds 1980 betrouwbare boekhoudsoftware voor ondernemers en accountantskantoren. Wij brengen het beste van deze twee werelden naar boven in onze software. We bieden altijd een oplossing die bij jouw situatie past. Mede daarom werken meer dan 100.000 ondernemers met onze boekhoudsoftware. En wordt het dagelijks geadviseerd door 1300 accountantskantoren.

Waarom Unit4 Multivers Online?

  • Efficiënt samenwerken met je accountant
  • Digitale assistent die je herinnert aan taken
  • Gratis telefonische- en chatsupport

Voordelen van de Unit4 Multivers Online koppeling:

  • Deze integratie is volledig automatisch. De synchronisatie loopt ieder kwartier waardoor je boekhouden nagenoeg real-time is bijgewerkt. Als accountant heb je dan ook een actueel beeld van je cliënt.
  • Simplicate contacten en bedrijven worden automatisch gesynchroniseerd als relatie in Unit4.
  • BTW tarieven kunnen worden gekoppeld aan verschillende grootboekrekeningen in Unit4.
  • Facturen uit Simplicate worden geboekt als facturen in Unit4.
  • Met onze Aflettermodule voor Simplicate behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd. Wanneer een factuur in Unit4 is betaald, krijgt de bijbehorende factuur in Simplicate de status ‘Betaald’. In combinatie met de bestaande bankkoppelingen in Unit4 krijg je een volledig gesloten en geautomatiseerde facturatie.
  • Daarnaast kan er een eenmalige export worden uitgevoerd om bestaande Simplicate facturen naar Unit4 te synchroniseren. Dit kan vanaf het begin van een maand, dit boekjaar of vanaf het begin van een kwartaal. Ook worden relaties, wijzigingen op relaties en grootboekrekeningen automatisch gesynchroniseerd.

SupportPrijzen

De proefperiode bedraagt 30 dagen, daarna kost de koppeling 18 euro per administratie per maand (of 180 euro per jaar - 2 maanden korting bij een jaarlicentie).Accounts

Om deze koppeling te kunnen gebruiken heb je een account nodig van onderstaande softwarepakketten. Simplicate Unit4 Multivers koppeling

Screenshots

Wat zeggen onze gebruikers?

"Bij het zoeken naar een goede integratie partner is er eigenlijk maar een ding wat iedereen in deze partij wil vinden; betrouwbaarheid. Ik heb Combidesk diverse keren uiteenlopende projecten toevertrouwd en deze hebben ze naar volledige tevredenheid succesvol opgeleverd."

- Wouter Smidt, Finance & Control Consultant bij Mazars

"Voor diverse cliënten van ons kantoor maken wij, naar volle tevredenheid, gebruik van de koppeling (Moneybird-Twinfield) van Combidesk."

- Remko Juffer AA, Accountant / Mede-eigenaar bij Schrey & Juffer Accountants en Adviseurs

"Bij het zoeken naar een goede integratie partner is er eigenlijk maar een ding wat iedereen in deze partij wil vinden; betrouwbaarheid. Ik heb Combidesk diverse keren uiteenlopende projecten toevertrouwd en deze hebben ze naar volledige tevredenheid succesvol opgeleverd."

- Wouter Smidt, Finance & Control Consultant bij Mazars

Deze kantoren gingen je voor