Simplicate iMUIS Online koppeling

Verkoopfacturen vanuit Simplicate worden overgeheveld als verkoopfacturen in iMUIS Online
Probeer 30 dagen gratis
Daarna 12 per maand

Bespaar veel tijd

Geen handmatig werk meer nodig. Houd tijd over voor belangrijkere zaken.

Maak minder fouten

Door een geautomatiseerde koppeling te gebruiken heb je een voorspelbaar resultaat in je boekhouding.

Real-time synchronisatie

Binnen een uur je boekhouding bijgewerkt. Onze koppelingen zijn real-time en zorgen voor een actuele boekhouding.

Betrouwbaar en snel

Onze koppelingen zijn betrouwbaar en blijven up-to-date.

Hoe werkt deze koppeling?

MUIS Software is een online boekhoudplatform voor ondernemers en accountants. Wij begrijpen dat je als ondernemer zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn met je administratie. Daarom verwerk je je administratie automatisch en snel met onze boekhoudsoftware. Wij ontwikkelen onze producten zelf en kunnen hierdoor direct inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Welke voordelen levert iMuis Online op?

 • Gemakkelijk je boekhouding automatiseren
 • Altijd en overal toegang tot je boekhouding; online en via de app
 • Snel online facturen versturen
 • Eenvoudig je bankafschriften inlezen met de automatische bankkoppeling
 • Altijd modulair uit te breiden ​

Waarom iMUIS Online integreren met Simplicate?

 • Deze integratie is volledig automatisch. De synchronisatie loopt ieder kwartier waardoor je boekhouding nagenoeg real-time is bijgewerkt. Accountants hebben je dan ook een actueel beeld van hun cliënt.
 • Er kan een eenmalige export worden uitgevoerd om bestaande Simplicate facturen naar iMUIS Online te synchroniseren. Dit kan vanaf het begin van deze maand, dit boekjaar of vanaf het begin van een kwartaal.
 • Simplicate contacten en bedrijven worden automatisch gesynchroniseerd als contact in iMUIS Online.
 • BTW tarieven kunnen worden gekoppeld aan verschillende grootboekrekeningen in iMUIS Online.
 • Grootboekrekeningen worden naar iMUIS Online meegegeven. Voorwaarde is dat de grootboekrekening ook in iMUIS Online beschikbaar dient te zijn.
 • Betaalstatussen: wanneer een boeking in iMUIS Online is betaald, krijgt de bijbehorende factuur in Simplicate de status ‘Betaald’. In combinatie met de bestaande bankkoppelingen in iMUIS Online krijg je een volledig gesloten en geautomatiseerde facturatie.
 • Daarnaast kan er een eenmalige export worden uitgevoerd om bestaande Simplicate facturen naar iMUIS Online te synchroniseren. Dit kan vanaf het begin van een maand, dit boekjaar of vanaf het begin van een kwartaal. Ook worden relaties en grootboekrekeningen automatisch gesynchroniseerd.

SupportPrijzen

De proefperiode bedraagt 30 dagen, daarna kost de koppeling 12 euro per administratie per maand (of 120 euro per jaar - 2 maanden korting bij een jaarlicentie).Accounts

Om deze koppeling te kunnen gebruiken heb je een account nodig van onderstaande softwarepakketten. Simplicate iMUIS Online koppeling

Screenshots

Wat zeggen onze gebruikers?

"Bij het zoeken naar een goede integratie partner is er eigenlijk maar een ding wat iedereen in deze partij wil vinden; betrouwbaarheid. Ik heb Combidesk diverse keren uiteenlopende projecten toevertrouwd en deze hebben ze naar volledige tevredenheid succesvol opgeleverd."

- Wouter Smidt, Finance & Control Consultant bij Mazars

"Voor diverse cliënten van ons kantoor maken wij, naar volle tevredenheid, gebruik van de koppeling (Moneybird-Twinfield) van Combidesk."

- Remko Juffer AA, Accountant / Mede-eigenaar bij Schrey & Juffer Accountants en Adviseurs

"Bij het zoeken naar een goede integratie partner is er eigenlijk maar een ding wat iedereen in deze partij wil vinden; betrouwbaarheid. Ik heb Combidesk diverse keren uiteenlopende projecten toevertrouwd en deze hebben ze naar volledige tevredenheid succesvol opgeleverd."

- Wouter Smidt, Finance & Control Consultant bij Mazars

Deze kantoren gingen je voor