Simplicate Minox koppeling

Verkoopfacturen vanuit Simplicate worden overgeheveld als verkoopfacturen in Minox
Probeer 30 dagen gratis
Daarna 12 per maand

Bespaar veel tijd

Geen handmatig werk meer nodig. Houd tijd over voor belangrijkere zaken.

Maak minder fouten

Door een geautomatiseerde koppeling te gebruiken heb je een voorspelbaar resultaat in je boekhouding.

Real-time synchronisatie

Binnen een uur je boekhouding bijgewerkt. Onze koppelingen zijn real-time en zorgen voor een actuele boekhouding.

Betrouwbaar en snel

Onze koppelingen zijn betrouwbaar en blijven up-to-date.

Hoe werkt deze koppeling?

Los van een heldere en toekomstbestendige visie, wijkt Minox niet van jouw zijde én kun je altijd een beroep op hen doen. Professionals begeleiden je persoonlijk en helpen je graag. Ook als het gaat om het kiezen van de juiste samenwerking tussen accountant en ondernemer.

En last but not least, zal Minox onverminderd doorgaan met het ontwikkelen van innovaties die het verschil maken. Die verbinden.

Waarom Minox?

  • Onderscheidend intelligent & snel boeken
  • Ondersteuning door professionals
  • Gemak door slimme automatisering

Voordelen van de Minox koppeling:

  • Deze integratie is volledig automatisch. De synchronisatie loopt ieder kwartier waardoor je boekhouden nagenoeg real-time is bijgewerkt. Als accountant heb je dan ook een actueel beeld van je cliënt.
  • Simplicate contacten en bedrijven worden automatisch gesynchroniseerd als relatie in Minox
  • BTW tarieven kunnen worden gekoppeld aan verschillende grootboekrekeningen in Minox.
  • Facturen uit Simplicate worden geboekt als facturen in Minox.
  • Met onze Aflettermodule voor Simplicate behoort handmatig afletteren tot de verleden tijd. Wanneer een factuur in Minox is betaald, krijgt de bijbehorende factuur in Simplicate de status ‘Betaald’. In combinatie met de bestaande bankkoppelingen in Minox krijg je een volledig gesloten en geautomatiseerde facturatie.
  • Daarnaast kan er een eenmalige export worden uitgevoerd om bestaande Simplicate facturen naar Minox te synchroniseren. Dit kan vanaf het begin van een maand, dit boekjaar of vanaf het begin van een kwartaal. Ook worden relaties en grootboekrekeningen automatisch gesynchroniseerd.

SupportPrijzen

De proefperiode bedraagt 30 dagen, daarna kost de koppeling 12 euro per administratie per maand (of 120 euro per jaar - 2 maanden korting bij een jaarlicentie).Accounts

Om deze koppeling te kunnen gebruiken heb je een account nodig van onderstaande softwarepakketten. Simplicate Minox koppeling

Screenshots

Wat zeggen onze gebruikers?

"Bij het zoeken naar een goede integratie partner is er eigenlijk maar een ding wat iedereen in deze partij wil vinden; betrouwbaarheid. Ik heb Combidesk diverse keren uiteenlopende projecten toevertrouwd en deze hebben ze naar volledige tevredenheid succesvol opgeleverd."

- Wouter Smidt, Finance & Control Consultant bij Mazars

"Voor diverse cliënten van ons kantoor maken wij, naar volle tevredenheid, gebruik van de koppeling (Moneybird-Twinfield) van Combidesk."

- Remko Juffer AA, Accountant / Mede-eigenaar bij Schrey & Juffer Accountants en Adviseurs

"Bij het zoeken naar een goede integratie partner is er eigenlijk maar een ding wat iedereen in deze partij wil vinden; betrouwbaarheid. Ik heb Combidesk diverse keren uiteenlopende projecten toevertrouwd en deze hebben ze naar volledige tevredenheid succesvol opgeleverd."

- Wouter Smidt, Finance & Control Consultant bij Mazars

Deze kantoren gingen je voor